Lån til båd - MS Bådfinans
Print Friendly, PDF & Email

Attraktiv rente og op til 15 års løbetid

At sejle er at leve. Og med en båd åbnes der for en verden af oplevelser.

Det er dog de færreste, der har sparet sammen til drømmebåden. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen. Men vi hjælper også med mere end økonomien.

Vi er med hele vejen

Der er mange regler at holde styr på, når du skal købe en båd. Sælgeren, dig selv og os i MS Bådfinans skal bidrage med dokumentation for at købet forløber korrekt. Dokumentationen bruges blandt andet af MS Bådfinans i forbindelse med kreditgivningen, og dokumentationen kan være med til at sikre bådens gensalgsværdi.

Vi hjælper med at gøre hele forløbet overskueligt med vores ekspertise og rådgivning, men også ved hjælp af klare og overskuelige krav til sælger.

Vores mål er at gøre det nemt for dig, og vi er din garanti for en god start på vandet.

Hvilke både kan du få finansieret?

Der er ikke nogen lavere eller øvre grænse for, hvor små eller store både du kan få finansieret. Det, der er afgørende for finansieringen, er, at der er tale om køb af en kvalitetsbåd. Velholdte og veludstyrede både fra kendte mærker, som har en god gensalgsværdi, når dine behov ændrer sig.

En båd af høj kvalitet er din sikkerhed for en god oplevelse på vandet og vores grundlag for at kunne tilbyde dig en attraktiv finansiering.

Når du har fundet din drømmebåd, vurderes den af en professionel vurderingsmand. Vurderingen skal danne grundlag for lånevurderingen, men giver også dig en ekstra tryghed, fordi du kan være helt sikker på, at pris og kvalitet hænger sammen.

Vil du vide mere om MS Bådfinans

Her kan du lave en beregning af, hvad et bådlån vil koste.

INTERESSERET I ET BÅDLÅN? KONTAKT OS NU

BETINGELSER

Finansieringen forudsætter anskaffelse af kvalitetsbåd, der godkendes af en professionel vurderingsmand for købers regning. Prisen ligger mellem 3.500 og 5.500 kr., alt efter hvor i Danmark båden ligger.Baade - MS Baadfinans

MS Bådfinans forudsætter kreditvurdering. Båden skal efter købet være hjemmehørende i dansk havn og må kun være til privat anvendelse.

Sælger leverer alle nødvendige dokumenter og informationer, så der kan lyses pant. Købesummen står på en spærret konto og udbetales først, når alle forhold inklusive tinglysning er 100 % på plads.

Se vores liste med vilkår til købere og sælgere her

Sådan forløber købet

Du finder din drømmebåd

MS Bådfinans - KøbsflowNår du leder efter din drømmebåd anbefaler vi, at du fokuserer på at det er en velholdt og veludstyret båd fra et kendt mærke, som har en god gensalgsværdi. Det giver dig en fordel når båden skal finansieres, og hvis dine behov skulle ændre sig.

Vi laver en kreditvurdering

Vi foretager en normal kreditvurdering, som forudsætter at du leverer oplysninger om din økonomi til os. Vi skal have disse oplysninger:

  • Kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse
  • Legitimation: Pas eller kørekort samt gult sundhedskort
  • Adgang til din skattemappe – se hvordan du gør her
  • Dit budget inklusiv kommende bådudgifter
  • En specifikation af alle dine gældsposter

 

Du og sælger forhandler pris og vilkår

Du og sælger forhandler pris og vilkår. For at Elementer5gøre købsprocessen nemmere, har vi lavet en række klare vilkår til henholdsvis køber og sælger af båden.

For at MS Bådfinans kan finansiere båden, skal sælger acceptere vilkårene, som blandt andet indebærer, at sælger skal skaffe den nødvendige dokumentation på båden.

Vilkårene for køber og sælger kan ses her

Sælger sørger for, at de praktiske krav kan opfyldes

Elementer6Når du og sælger har forhandlet om pris og vilkår, skal sælger sørge for, at de praktiske krav kan opfyldes.

Kravene kan ses her.

 

 

Båden vurderes

Elementer7Båden skal vurderes af en professionel vurderingsmand, udpeget af MS Bådfinans, som udarbejder rapport for købers regning. Køber afregner selv med vurderingsmanden, og prisen ligger typisk på 3.500 til 5.500 kr. alt efter hvor i Danmark båden ligger.

 

 

 

Udbetaling på 30 %

MS BådfinansNår den professionelle vurderingsmand har valideret bådens stand og pris, overfører du udbetalingen på 30 % af bådens pris til MS Bådfinans. Hvis du ikke ejer fast ejendom er udbetalingen dog på 40 %.

Vi stiller garanti for købesummen og udfærdiger dokumenter til underskrift.

 

Tillykke med din nye båd

Tillykke – du kan nu tage på din første sejltur i din nye båd!

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til MS Bådfinans eller til bådfinansiering generelt er du meget velkommen til at skrive til os.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at høre mere om MS Bådfinans

Hvis du allerede er kunde i Middelfart Sparekasse, kan du kontakte din rådgiver direkte.

Hvis du ikke er kunde i Middelfart Sparekasse, kan du kontakte MS Bådfinans’ bådkonsulent:

Steen TinsfeldtSteen Tinsfeldt
Bådkonsulent og afdelingsdirektør
Telefon 88 20 85 83
Mobil 61 94 05 79
E-mail stt@midspar.dk

 

 

For henvendelser om presse og marketing kontakt venligst Jens Lyager på telefon 27 90 06 81 eller jl@midspar.dk.

MS Bådfinans har lavet en række standardvilkår Elementer11
til dig, som overvejer at købe en båd finansieret gennem MS Bådfinans.

Vi har også en række vilkår til sælgeren af båden, som skal opfyldes for at båden kan finansieres gennem MS Bådfinans.

Vilkårene skal være med til at sikre en sikker, gennemskuelig og tillidsvækkende proces for alle parter.

Vi kan også finansiere mindre både

Der er omkostninger forbundet med finansiering, og typisk vil MS Bådfinans ikke være egnet til både med en anskaffelsespris under 250.000 kr. Men du er meget velkommen til at kontakte os om alternativ finansiering til både med en anskaffelsespris under 250.000 kr.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.