Har du overblik over dine forsikringer? Få et forsikringstjek.
Print Friendly, PDF & Email

Hvornår har du sidst fået et forsikringstjek? Ved du, hvor meget du betaler for dine forsikringer, og hvordan du er dækket?

Det er ikke altid let at have overblik over forsikringerne, og der er meget, der kan have ændret sig, siden du tegnede dem. Måske har du fået nyt job, børn, bygget om eller skiftet bil. Du kan både have for lidt forsikring og for meget forsikring, så det kan være en god ide at tjekke om dine forsikringer fortsat passer til din livssituation.

Gode grunde til at få et forsikringstjek

I samarbejde med NEM Forsikring tilbyder vi dig et uforpligtende og gratis forsikringstjek:

  • Få overblik over dine forsikringer
  • Undgå at være overdækket
  • Bliv forsikret efter dine behov

NEM Forsikring – let og ligetil for dig

NEM Forsikring er delvis ejet af Middelfart Sparekasse og har mere end 100 års erfaring inden for både private og erhvervskunder. Hos NEM Forsikring skal det være let og ligetil at være kunde. Dvs. at der er fokus på at skabe de bedste, nemmeste og mest overskuelige forsikringer til dig. Derfor har vi et fornemt afsæt til den allernyeste teknologi, som vil lette hverdagen for dig og andre kunder.

Lettere kan det ikke blive, og du kan spare op til 21%.

NEM Forsikring er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, hvilket betyder, at dit krav i tilfælde af selskabets konkurs er dækket af Garantifonden.

Bestil et gratis forsikringstjek

Udfyld formularen herunder, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.