Større tekst
- 100% +
Læs op

Bolig

Køberrådgivning

Middelfart Sparekasse hjælper dig gennem alle trin i dit boligkøb med Køberrådgivning. Og der er mange trin, der skal tages – og tages rigtigt – når du køber bolig. Med vores Køberrådgivning ved din side bliver du ført sikkert og fejlfrit gennem forløbet.

Book møde med køberrådgiver Bliv ringet op af køberrådgiver

Vi gennemgår købsaftalen med dig

Det er sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen, hvor alle vilkår der gælder for handlen fremgår. For at sikre dig, at du kender og forstår alle vilkår og betingelser, gennemgår vi aftalen og aftale med dig og gør indsigelser, hvor vi sammen finder behov for det.

Vi skriver skødet og får det tinglyst

Når købsaftalen er underskrevet, kan vi også hjælpe med at skrive skødet. Vi skriver naturligvis skødet helt i overensstemmelse med gældende normkrav od får det tinglyst sammen med alle øvrige dokumenter. Vi opretter deponeringskonto og indsender indberetning til myndigheder. Vi sørger også for, at sælgeres gæld fjernes fra ejendommen.

Vi laver refusionsopgørelse

I forbindelse med handlen bliver der udarbejdet en refusionsopgørelse. Det kan fx være terminer og ejendomsskatter, der skal justeres mellem køber og sælger efter overtagelsesdatoen. Vi sørger for, at beløbet udlignes mellem dig og sælger. Herefter kan det endelige og anmærkningsfrie skøde udleveres til dig, og købesummen frigives til sælger.

Book møde med køberrådgiver Bliv ringet op af køberrådgiver
Bliv godt klædt på
Førstegangskøber
Læs mere
Skal vi regne på dine boligdrømme?
Realkreditlån
Læs mere
Spar op og få bonus
Bedre Boligopsparing
Læs mere

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os