Skift bolig beregner
Print Friendly, PDF & Email

Hvor meget bolig kan du få, hvis du sælger din nuværende og flytter til et andet postnummer?

Overvejer du at sælge din lejlighed og købe et hus på landet, eller måske flytte fra landet til byen? Uanset hvad dine flytteplaner er, så har vi samlet et overblik over, hvor meget bolig du kan få, hvis du flytter fra et postnummer til et andet.

Med udgangspunkt i din nuværende bolig får du et estimat over, hvad boligen er værd og et bud på, hvad en tilsvarende størrelse bolig vil koste i et andet område, og alternativt hvor meget bolig du kan få for samme pris som din nuværende. Du kan også vælge at skifte boligtype, hvis du fx bor i et parcelhus i dag, men ønsker at se prisen på en ejerlejlighed.

Der er tale om gennemsnitlige kvadratmeterpriser, så du skal være opmærksom på, at boligpriserne kan variere inden for samme postnummer.
Data er baseret på Boligmarkedsstatistikken fra Finans Danmark. Statistikken indeholder kvartalsvise oplysninger om de gennemsnitlige kvadratmeterpriser og antallet af frie handler for parcel- og rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse. Der kan forekomme områder med for få handler til at give et retmæssigt billede af kvadratmeterprisen. I de tilfælde, vil du ikke kunne se de aktuelle priser.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.