Menu 

Loven mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme kræver, at alle pengeinstitutter sikrer, at deres kunder legitimerer sig. Desuden skal pengeinstitutterne kende kundernes forventede forretningsomfang og formål med at være kunde i pengeinstituttet. I Middelfart Sparekasse har vi derfor besluttet, at vi skal have en kopi af kundens legitimation samt kundens egen vurdering af sit forretningsomfang med Sparekassen.

FORRETNINGSOMFANG

Nedenfor kan du udfylde vores skema om forretningsomfang. Du kan enten udfylde det på skærmen eller printe det og udfylde det på papir. Skemaet kan også udfyldes ved dit første møde med Sparekassen.

Skema om forretningsomfang

LEGITIMATION

Vi skal sikre os, at vi kender identiteten på vores kunder. Som privatkunde skal du identificeres i pengeinstituttet ved at vise pas eller kørekort samt gult sundhedskort. Vi tager en kopi af pas/kørekort og gult sundhedskort for at kunne dokumentere, at vi har bekræftet din identitet og din adresse.

Se Finansrådets brochure om legitimation

NUVÆRENDE KUNDER

Selvom du har været kunde hos os i flere år, kan du godt blive bedt om at indlevere legitimation, såfremt vi ikke allerede har legitimationen.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores e-nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her