Et godt valg

Siden 1853 har Middelfart Sparekasse arbejdet til fælles bedste. Vi er en demokratisk virksomhed, og ligesom vores lokale og regionale politikere tror vi på, at vi gør en forskel ved at være til stede lokalt.

Der, hvor vi lever og bor.

Vi har et langsigtet fokus på kunder, medarbejdere og det lokalsamfund, vi er en del af. Vi gør det gennem personlig rådgivning og en lang række støtteaktiviteter og arrangementer i vores områder.

Kort sagt, så har vi valgt at være mere end blot en bank.

Valget er dit!

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens styreform og organisation
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Vi ligger hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Hos os får du en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Se alle vores rådgivere her
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

Vi er med til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os