Mastercard Guld - mere end bare et kreditkort
Print Friendly, PDF & Email

Hvorfor få et Mastercard

Et Mastercard Guld er ikke bare et kreditkort. Udover at du kan bruge det mere end 29. mio. steder i hele verden, så får du også adskillige forsikringer med i kortet som fx afbestillingsforsikring.

Hvem kan få et Mastercard Guld

Du skal være fyldt 18 år for at kunne få et Mastercard Guld. Derudover kræver det almindelig kreditværdighed svarende til 50.000 kroner.

Op til 42 dages rentefri kredit

Med et Mastercard Guld kan du handle for 50.000 kroner pr. måned og hæve op til 30.000 kroner pr. måned. Der er op til 42 dages rentefri kredit på køb foretaget med kortet. Dit forbrug på kortet opgøres den 8. sidste hverdag i måneden.

Sådan er du dækket med Mastercard Guld

Mastercard Guld giver dig også en bred forsikringer. Og det er ikke kun dig, men også din familie, der er dækket af kortet på ferien:

  • Rejseulykke
  • Sygdom/hjemtransport
  • Flyforsinkelse og -forbindelse
  • Flybagageforsinkelse
  • Selvrisikodækning på lejet bil
  • Afbestilling

Skal du ud at rejse, så vær opmærksom på, at der er ca. 14 dages leveringstid på et Mastercard. Har du dog bare bestilt kortet, så gælder afbestillingsforsikringen allerede.

Forsikringerne tilknyttet MasterCard udbydes i samarbejde med Forsikringsselskabet Privatsikring A/S, Gammel Kongevej 60, DK-1790 København V

Privatsikring er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber, der dækker krav om forbrugerforsikringer i Danmark, hvis selskabet går konkurs.

Forlænget produktforsikring

Udover de forskellige rejseforsikringer følger der også en forlænget produktforsikring med Mastercard Guld. Det betyder, at reklamationsretten på fx hi-fi og hårde hvidevarer forlænges med op til 3 år. Du skal bare købe varen med dit MasterCard Guld og gemme kvitteringen.

Spar penge med dit Mastercard Guld

Mastercard har indgået en masse rabataftaler med en lang række restauranter, forretninger og webshops i hele landet. For at få rabat skal du bare betale varen med dit Mastercard Guld, så bliver rabatten automatisk trukket.

Priser og vilkår

Et Mastercard Guld koster 895,- årligt.

Bestil et Mastercard Guld

Vil du gerne bestille et Mastercard Guld, så skal du bare kontakte din rådgiver.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.