Lokalpuljen 2015

I Middelfart Sparekasse har vi en lang tradition for at støtte det lokale foreningsliv. Lokalpuljen er en naturlig forlængelse af Sparekassens lokale engagement, hvor vi gerne vil belønne de lokale, frivillige ildsjæle. Kender du én eller flere, der yder en ekstraordinær indsats som frivillig? Med Middelfart Sparekasses initiativ ”Lokalpuljen” har du nu mulighed for at give en frivillig fra dit lokalområde et skulderklap – nemlig en god middag i form af et gavekort på 1.000 kroner til restaurant Flammen og samtidig uddeles en kontant håndsrækning på 10.000 kroner til foreningen.

Hvem kan indstilles?

Initiativet er lavet for de, der yder en frivillig indsats i deres lokalområde. Det handler om de frivillige kræfter, der er med til at drive foreninger, klubber og organisationer rundt i vores lokalområde. Enhver, der laver frivilligt arbejde, uanset om det er i en organisation, forening eller klub i vores markedsområde, og uanset om de er kunde eller ej, kan indstilles. Det kan være en spejderleder, en volleyballtræner eller en besøgsven på et plejehjem.

Sådan gør du

Du indstiller en frivillig og en forening/klub/organisation ved at fortælle i formularen nedenfor, hvorfor netop din kandidat fortjener en belønning. Vær opmærksom på, at du skal indstille en enkeltperson med navns nævnelse – det er altså ikke tilstrækkeligt at skrive fx “bestyrelsen”.

Hvert kvartal vil et dommerpanel, efter at have vurderet indstillingerne, udvælge en frivillig, som belønnes med et skulderklap. Næste udvælgelse sker i maj 2017, vi skal have din indstilling senest den 14. maj 2017. Både den, der har indstillet, og den, der er indstillet bliver kontaktet direkte og offentliggjort her på siden.

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her