Print Friendly, PDF & Email

Der skal være en tydelig forskel på Middelfart Sparekasse og andre pengeinstitutter. Det skal give mening for dig at være kunde i Sparekassen, og det skal give mening for medarbejderne at gå på arbejde.

I Middelfart Sparekasse har det altid handlet om andet end den økonomiske bundlinje. Vores succes skal i lige så høj grad måles på, at vi gør en positiv forskel for vores kunder, for vores medarbejdere og i de samfund, hvor vi har afdelinger.

Vi blev stiftet i 1853 med det formål at afskaffe fattigdom ved at lære fattigfolk at spare op – og samtidig ville vi bidrage til udviklingen i Middelfart ved at lade kundernes indlån gøre nytte som udlån til virksomme håndværkere. Vi blev stiftet som en forening af håndværkerforeningen i Middelfart, og det er derfor ikke uden grund, at fællesskabet altid har ligget os på sinde.

Til fælles bedste

Vores samfundsambition er, at vi vil være ”Til fælles bedste”. Det var det fundament, Sparekassen blev stiftet på, og vi driver Sparekassen efter den værdi den dag i dag. At være til fælles bedste handler om, at vi vil styrke fællesskaberne. Både fællesskabet med kunderne, fællesskabet på arbejdspladsen og fællesskabet i de områder, hvor vi har afdelinger.

Fællesskabet med kunderne

Når vi laver forretninger i Middelfart Sparekasse, skal det altid være en god forretning for både kunden og Sparekassen. Det er at handle til fælles bedste.

Vi vil også styrke det demokratiske fællesskab omkring Sparekassen. Vi er en garantsparekasse, og alle garanter kan få indflydelse. Som garant kan du stille op til vores øverste myndighed, repræsentantskabet, du kan stemme til repræsentantskabsvalget, og du kan i sidste ende få en plads i Sparekassens bestyrelse.

Vi tror på, at den demokratiske model er mere moderne end nogensinde før, og derfor vil vi arbejde for, at endnu flere garanter vil tage del i kundedemokratiet.

Fællesskabet på arbejdspladsen

En afgørende forudsætning for Middelfart Sparekasses succes er, at vi til enhver tid har tilfredse medarbejdere, som gerne yder den ekstra indsats, der i sidste ende gør hele forskellen. Derfor skal vi hele tiden udvikle vores arbejdsplads. Vi skal arbejde smartere, vores ledere skal blive endnu bedre og vi skal fastholde det stærke fællesskab på tværs af afdelinger og jobfunktioner, som gør Middelfart Sparekasse til en unik arbejdsplads.

Fællesskabet med samfundet

Vi har en uskreven kontrakt med de samfund, hvor vi har afdelinger. Ved at lade kundernes indlån gøre gavn i form af udlån til andre kunder, er vi med til at skabe fremgang, arbejdspladser og velstand i lokalområdet.

Vi vil gøre mere end det. Vi skal arbejde aktivt for at styrke fællesskaberne og give vores bidrag til, at frivillige i de mange foreninger får det lidt lettere. I Middelfart Sparekasse er foreningskunder mere end velkomne. Vi tager imod foreningerne med et smil, og vi hjælper med at gøre den daglige drift så overkommelig som muligt.

Vi er selvfølgelig også sponsor i en lang række foreninger, og har din forening en særlig drøm, så kan vi måske hjælpe den i mål via vores crowdfunding-platform – crowdfunding.midspar.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.