Årsrapport 2018
Print Friendly, PDF & Email

Med et overskud før skat på 106,6 mio. kr. på koncernniveau før skat kan vi i Middelfart Sparekasse sige ”alle gode gange tre”. Det er nemlig tredje år i træk, at vi kan præsentere et årsregnskab med et plus på over 100 mio. kr.

Resultatet lever ikke op til rekordåret 2017, men adm. direktør Martin Baltser er tilfreds med resultatet. Lave renter og kundernes fokus på at spare op og nedbringe gæld frem for at lave nye investeringer har sat sit præg på 2018. Vores indlån er vokset med 12 procent til nu 10,4 mia. kr., mens udlånet er vokset med seks procent til nu seks mia. kr.

“Ved indgangen til 2018 så vi frem mod et år med fortsat lave renter og kundernes fokus på at spare op frem for at øge forbruget. Derfor vidste vi allerede ved årets indgang, at det blev svært at leve op til 2017,” siger Martin Baltser.

Har du problemer med at åbne filerne, så skift browser til fx Chrome eller Mozilla Firefox.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.