Print Friendly, PDF & Email

2016 blev på alle måder et rigtigt godt år for os i Middelfart Sparekasse. Vi blev kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads, tog førstepladsen i flere kundetilfredshedsundersøgelser samt førstepladser i to imageundersøgelser i sektoren. Nu kan vi runde 2016 af med at præsentere en årsrapport med et overskud før skat på koncernniveau på 112 mio. kr.

Vi  kan for første gang præsentere et årsregnskab med et overskud på et trecifret millionbeløb. Samtidig har sparekassens egenkapital passeret en mia. kr. Der er primært to årsager til det stærke resultat: En fortsat stor tilstrømning af nye kunder – netto en tilgang på 5.328 i 2016, så sparekassen ved årets udgang havde næsten 67.000 kunder – samt et meget lavt niveau for tab og nedskrivninger på kunder.

Lavt niveau for tab og nedskrivninger på kunder

Årets nedskrivninger på 34,3 mio. kr. – svarende til en nedskrivningsprocent på kun 0,5 – luner i en tid, hvor indtægterne fra udlån ikke bare vokser og vokser.

Solide nøgletal

Det er ikke kun årets resultat, der er flot i 2016-regnskabet. Sparekassens nøgletal tegner et billede af et pengeinstitut i særdeles god gænge. Egenkapitalen har rundet én mia. kr., og sparekassen er dermed også
et meget solidt pengeinstitut. Kapitalprocenten er ved årets udgang 14,7, og solvensbehovet er 8,9 procent.

Har du problemer med at åbne filerne, så skift browser til fx Chrome eller Mozilla Firefox.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.