Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse tredobler resultatet

Middelfart Sparekasse leverer et resultat før skat på 73,1 mio. kr. i regnskabsåret 2014 mod 22,4 mio. kr. i 2013. Resultatet ligger klart over målet i Sparekassens Strategi 2015 samt budgettet for 2014, hvor der var budgetteret med 40 – 60 mio. kr. Resultatet betegnes som meget tilfredsstillende.

Vækststrategien lykkes

Sparekassens Strategi 2015 er en kontrolleret vækststrategi, hvilket afspejler sig tydeligt i årsregnskabet 2014:

  • En stigning i indlånet på 15,9 %
  • En stigning i udlånet på 9,5 %
  • En stigning i nettorente- og gebyrindtægter på 11,9 %
  • En stigning i antal medarbejdere fra 232 til 260
  • En nettotilvækst på 4.300 kunder til nu næsten 56.300 kunder.

Egenkapitalen er vokset betydeligt

Sparekassens egenkapital er steget fra 728 mio. kr. til 854 mio. kr. gennem de seneste 12 måneder. Der er tale om en betydelig stigning i egenkapitalen som et resultat af den meget tilfredsstillende indtjening og en fortsat stærk opbakning fra Sparekassens garanter.

“Det er en særdeles positiv udvikling, der cementerer Middelfart Sparekasse som et solidt og velindtjenende pengeinstitut. Vi har likviditeten og soliditeten til at støtte op om vores kunders finansieringsbehov i hele Sparekassens markedsområde”, siger adm. direktør Martin Nørholm Baltser.

Har du problemer med at åbne filerne, så skift browser til fx Chrome eller Mozilla Firefox.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.