Print Friendly, PDF & Email

Solid og velindtjenende sparekasse

Middelfart Sparekasse leverer et resultat efter skat på 27,5 mio. kr. i regnskabsåret 2013. Resultatet svarer til de overordnede forventninger i forhold til Sparekassens “Strategi 2015 – Den gyldne middelvej”. Bestyrelse og direktion betegner således resultatet som tilfredsstillende.

Vækststrategien lykkes

Middelfart Sparekasses Strategi 2015 er en vækststrategi, hvilket afspejler sig tydeligt i regnskabet:

  • En stigning i indlånet på 10 %
  • En stigning i udlånet på 5 %
  • En stigning i nettorente- og gebyrindtægter på 9 %
  • En stigning i antal medarbejdere fra 182 til 227
  • En nettotilvækst på 5.000 kunder til nu næsten 52.000 kunder

En betydelig vækst findes også i Sparekassens egenkapital, som i løbet af de seneste 12 mdr. er steget fra 642 mio. kr. til nu 728 mio. kr. Stigningen i egenkapitalen er en kombination af den tilfredsstillende indtjening og en fortsat stærk opbakning fra Sparekassens garanter.

– En tilfredsstillende udvikling, der cementerer Middelfart Sparekasse som et solidt og velindtjenende pengeinstitut, der har likviditeten og soliditeten til at støtte op om vores kunders finansieringsbehov i hele Sparekassens markedsområde, siger Martin Nørholm Baltser.

Har du problemer med at åbne filerne, så skift browser til fx Chrome eller Mozilla Firefox.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.