Middelfart Sparekasse har en række samarbejdspartnere, som hver især er eksperter inden for netop deres felt. I praksis betyder det, at du kan få råd og vejledning, når du alligevel er i Sparekassen, om en række ydelser der normalt ikke ligger indenfor vores ekspertise.

NEM Forsikring

Er en del af koncernen og er ligeledes vores samarbejdspartner, når det gælder skadesforsikringer.

Sparinvest

Sparinvest er Middelfart Sparekasses primære samarbejdspartner omkring investeringsbeviser.

Garanti Invest

Garanti Invest er vores samarbejdspartner på aktieindekserede obligationer. Produktet henvender sig til kunder, som investerer med lav risiko og høj sikkerhed, idet denne type investeringer har en kendt indfrielseskurs ved udløb.

Totalkredit

Skal du flytte, bygge eller bygge om, så hør hvilken finansiering vi kan tilbyde gennem vores samarbejde med Totalkredit. Husk også at spørge hvis du overvejer at omprioritere dine eksisterende lån. Totalkredit tilbyder en ny lånetype – BoligXlån – med lav rente og høj sikkerhed.

DLR Kredit A/S

På realkreditområdet samarbejder vi med DLR Kredit A/S, når det gælder lån i fx erhvervsejendomme, landbrug, andelsboliger og udlejningsejendomme.

Leasing Fyn Bank

Leasing Fyn Bank er delvist ejet af Sparekassen og er vores samarbejdspartner, når det gælder finansiel leasing og factoring.

MS Invest

MS Invest bygger på et helt nyt princip for danske investeringsforeninger: Som investor betaler du først løbende provision til rådgivende pengeinstitut, når MS Invest tjener penge til dig. Så alle har en fælles interesse i et højt afkast.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her