Erhvervsrådgiver til Kolding
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse har en række samarbejdspartnere, som hver især er eksperter inden for netop deres felt. I praksis betyder det, at du kan få råd og vejledning, når du alligevel er i Sparekassen, om en række ydelser der normalt ikke ligger indenfor vores ekspertise.

AP Pension

DLR Kredit A/S

På realkreditområdet samarbejder vi med DLR Kredit A/S, når det gælder lån i fx erhvervsejendomme, landbrug, andelsboliger og udlejningsejendomme.

Leasing Fyn Bank

Leasing Fyn Bank er delvist ejet af Sparekassen og er vores samarbejdspartner, når det gælder finansiel leasing og factoring.

NEM Forsikring

Er en del af koncernen og er ligeledes vores samarbejdspartner, når det gælder skadesforsikringer.

Nybolig

Er vores samarbejdspartner i forbindelse med boligkøb, -salg og vurdering.

Nykredit

Nærpension

Top Danmark

Totalkredit

Skal du flytte, bygge eller bygge om, så hør hvilken finansiering vi kan tilbyde gennem vores samarbejde med Totalkredit. Husk også at spørge hvis du overvejer at omprioritere dine eksisterende lån. Totalkredit tilbyder en ny lånetype – BoligXlån – med lav rente og høj sikkerhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.