Print Friendly, PDF & Email

Vi skaber værdi for lokalsamfundet

Middelfart Sparekasse har en lang og velafprøvet tradition for at støtte det lokale liv gennem foreningerne. Vores ambition er at involvere så mange som muligt gennem vores sponsorater, og det har mundet ud i talrige events og traditioner. På den måde kan et forholdsvis begrænset sponsorat vokse sig stort og skabe værdi for både foreningen, deltagerne, tilskuerne og for os.

Vi illustrerer værdien i vores samfundsværdi-hjul:

 

Flere end 450 sponsoraftaler i 2017

I 2017 gav vi 7,9 mio. kr. tilbage til lokalsamfundet. Sparekassens støtte spænder bredt. Nye trøjer til det lokale fodboldhold, festival og festspil i lokalområdet, sommerlejr for udsatte børn og unge, breddesport, enkelte elitesportsudøvere, støtte til arrangementer og meget mere. I 2017 havde vi flere end 450 sponsoraftaler.

Når vi støtter et projekt, gør vi meget for at få det til at leve. Det gør vi blandt andet ved at stille ressourcer til rådighed såsom lokaler til arrangementer, hjælp til praktiske opgaver, brug af Sparekassens billetsystem samt markedsføring via Sparekassens hjemmeside, nyhedsbrev, sociale medier mv.

Læs mere om de projekter og aktiviteter, Middelfart Sparekasse støtter. Du kan også søge om støtte til projekter, du synes fortjener en håndsrækning – klik her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.