Læs mere om whistleblower-ordningen

Det er i dag lovpligtigt at have en whistleblower-ordning, hvor ansatte kan indberette uregelmæssigheder eller ulovligheder begået af Sparekassen.

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på ordentlighed, troværdighed og åbenhed.

Derfor har vi i Middelfart Sparekasse valgt at gå et skridt videre og give alle med tilknytning til Sparekassen mulighed for at benytte whistleblower-ordningen. Personer med tilknytning til Sparekassen er fx ansatte, leverandører eller eksterne rådgivere.

Hvad kan man anmelde?

Personer med tilknytning til Sparekassen kan anmelde alvorlige forseelser – eller mistanke herom – der kan få betydning for Sparekassen, eller som kan have afgørende betydning for enkeltpersoners liv eller helbred. Det kan fx være mistanke om alvorlig økonomisk kriminalitet, herunder bestikkelse, bedrageri, dokumentfalsk og lignende.

Uden for ordningen falder mindre alvorlige forseelser, ligesom det er ansatte, som anmelder overtrædelser af den finansielle regulering i whistleblower-ordningen.

Anonymitet

Alle anmeldelser behandles anonymt.

Whistleblower-ordningen kan ikke bruges til at indgive klager over Sparekassen. Har vi begået en fejl, eller er du utilfreds med noget, bedes du enten kontakte din rådgiver eller ledelsen i den afdeling, hvor du er kunde. Er du ikke tilfreds med det svar, du får her, kan du indgive en klage via dette link.

Gå til Middelfart Sparekasses whistleblower-ordning- klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her