Vi søger en systemudvikler
Print Friendly, PDF & Email

Færdes du hjemmevant i SQL-universet, så kan du også komme til at færdes hjemmevant på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi søger nemlig en systemudvikler til vores IT-afdeling i hovedsædet i Middelfart.

Vi har brug for en dygtig systemudvikler med SQL Server-erfaring. Som systemudvikler vil du arbejde med udvikling af vores BI-løsninger, herunder vores Rådgiverportal, som er centrum for de fleste af vores egenudviklede løsninger.

Du bliver en del af et af IT-afdelingens aktuelt største projekter – en transformation fra en SAS-verden til et SQL-univers. Det omfatter alt fra ETL-jobs, over dataklargøring (datamarter, kuber m.m.) og til rapportering.

Det er vores forventning, at vores rapportering fremover baserer sig på en kombination af SQL Reporting Services og Power BI.

Ad hoc-udtræk fylder også en del i vores dagligdag, hvor ledelsen og fagcheferne er vores gode kunder. Kampagner og andre periodiske aktiviteter leverer IT også data til.

Om dig – fagligt

 • Du har en god forståelse for softwarearkitektur, og det afspejler sig i dine løsninger
 • Du har fokus på både kodekvalitet og dokumentationsstandarder
 • Du har erfaring med SQL Server – herunder Visual Studio, SQL Server Management Studio, SSIS-pakker og SQL Reporting Services
 • Du har erfaring med at arbejde struktureret med dine opgaver i Azure Devops. Du har erfaring med Git repository: Git / GitFlow
 • PHP-erfaring en fordel (vores brugerinterface i Rådgiverportal er kodet i PHP)
 • Erfaring med Power BI og Office 365 vil være en fordel
 • Kendskab til skabeloner i Excel og Word vil være en fordel.

IT-afdelingen tæller i alt 13 kolleger. Du bliver en del af et tre-mands udviklerteam. I hele Sparekassen er vi cirka 330 medarbejdere, heraf har de 100 deres daglige gang i hovedsædet i Middelfart.

Vi kunne godt fortælle om den gode frokost, kaffen og frugtordningen, men det er vigtigere for os at understrege, at du kommer til en arbejdsplads, hvor tillid er fundamentet. Du får frihed til at tilrettelægge og udføre dine arbejdsopgaver, så det passer dig bedst. Den frihed forventer vi, at du omsætter til fælles bedste for Sparekassen, kollegerne og dig.

Om dig – personligt

 • Du arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt med dine opgaver
 • Du er en udpræget holdspiller
 • Du er proaktiv, nysgerrig og stiller spørgsmål om ting, du ikke forstår
 • Du elsker at kode
 • Har du erfaring fra den finansielle verden, vil det begrebsmæssigt give dig en fordel, ligesom kendskab til SDC’s datalandskab vil være en fordel.

Har du lyst til et spændende job, hvor du har store muligheder for at bidrage til udviklingen af Sparekassen, så send os din ansøgning og CV.

Sidste frist er mandag den 23. september, men søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder kandidater til samtale.

Du kan høre mere om jobbet ved at ringe til IT-chef Kim Bjørn Kristensen på tlf. 40 29 50 40 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på telefon tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

 • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.