Middelfart Sparekasse søger regnskabsanalytikere

Har du et solidt kendskab til regnskabsanalyse, er du god til at kommunikere, og har du lyst til at sætte dit præg på en nyoprettet funktion i Middelfart Sparekasse, så har vi jobbet til dig. Vi søger to regnskabsanalytikere til en ny, central analysefunktion, som skal stå for regnskabsanalyse af vores erhvervskunder. Arbejdet kommer til at foregå i tæt samarbejde med vores erhvervsrådgivere i alle afdelinger fra Aarhus til Svendborg, så du skal være god til at kommunikere både på skrift og i tale.

Samtidig skal du naturligvis have et solidt kendskab til regnskaber og regnskabsanalyse. Vores erhvervskunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder, så du skal både have erfaring med udarbejdelse af koncernregnskaber og kendskab til virksomhedsskatteordningen, så de personligt ejede virksomheder kan få den bedst mulige rådgivning.

Målet med at oprette funktionen er at forbedre vores rådgivning over for kunderne for derigennem at leve op til vores vision ”Bedst til kunder”. Som regnskabsanalytiker er det din opgave at levere gennemarbejdet materiale, som vores rådgivere kan bruge i mødet med erhvervskunderne.

Din baggrund

Du kan have flere forskellige baggrunde. Vigtigst er det, at du har solidt kendskab til regnskabsanalyse, gode samarbejdsevner og lyst og idéer til at udvikle dette felt i Sparekassen. Du kan komme fra et job som:

  • revisor, hvor kunderne typisk var ejerledede virksomheder
  • erhvervsrådgiver, hvor en væsentlig del af hverdagen er gået med udfærdigelse af regnskabsanalyse for at præsentere kundernes situation
  • backup for en erhvervsrådgiver i forhold til udfærdigelse af indstilling/regnskabsanalyse.

Din arbejdsplads bliver Sparekassens hovedsæde på Havnegade i Middelfart. Du får reference til vores fagchef for erhvervsområdet.

I dagligdagen skal du kunne arbejde selvstændigt og være klar til løbende at justere på dit arbejde og samarbejdet med afdelingerne, så produktet bliver så godt som muligt. Da der er tale om en nyoprettet funktion, vil du blive involveret i, hvordan dit arbejde og samarbejdet med afdelingerne skal foregå i praksis.

Danmarks bedste arbejdsplads

I november 2016 blev Middelfart Sparekasse kåret til Danmarks bedste arbejdsplads. Måneden efter toppede vi en imageundersøgelse foretaget blandt mere end 3.000 medarbejdere i finanssektoren. De pegede på Middelfart Sparekasse som den mest attraktive arbejdsplads.

Hvis du har lyst til et spændende job på en god arbejdsplads – der samtidig er i rivende udvikling – så kan du søge stillingen her.

Ansøgningsfristen er 7. maj 2017. Vi håber, du kan tiltræde 1. juli eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Jeppesen, fagchef erhverv, på 61 94 05 90 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 27 90 05 47.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her