Laila Jørgensen
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse har i mere end 25 år været en del af Kolding. Alderen trykker os dog ikke, faktisk fortsætter vi fremad og tager stadig imod mange nye kunder i afdelingen. Derfor søger vi nye privatrådgivere, der sammen med 26 kolleger vil arbejde for at gøre en positiv forskel for afdelingens knap 11.000 kunder.

Vi tror på værdien af det personlige møde, tilgængelighed og beslutningskraft hos den enkelte rådgiver, og vi arbejder ud fra en ambition om at være “til fælles bedste”. Det betyder, at vi har blik for både kunder, kolleger og lokalsamfundet, når vi går på arbejde.

Som vores nye rådgiver i Kolding skal du

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • gerne have kendskab til lokalområdet
  • have øje for dine kunders behov og tilbyde løsninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

Vi har tillid til, at du med en solid forretningsforståelse som ballast hele tiden har øje for dine kunders behov og muligheder. Derfor har vi ingen individuelle salgsmål. Den frihed skal være din motivation til hver dag at gøre dit bedste til glæde for kunderne og Sparekassen.

For at lykkes i jobbet skal du

  • arbejde selvstændigt og være proaktiv over for dine kunder
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • samarbejde med både dine kolleger i Kolding og vores specialister inden for pension, investering og bolig.

Søg stillingen her

Hvis du har lyst til at blive en del af en velfungerende, dynamisk afdeling, så kan du søge stillingen her. Ansøgningsfristen er 20. august 2019.

Kontakt os

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lena B. Frank, privatkundechef i Kolding, på 27 90 07 34 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 27 90 05 47.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.