Vi søger en privatrådgiver til vores afdeling i Tørring
Print Friendly, PDF & Email

Hvis du ser på et landkort, når du læser disse linjer, vil du ikke finde Middelfart Sparekasses logo i Tørring. Men det sker snart. Vi er i gang med at flytte vores afdeling i Uldum med næsten 25 år på bagen til Tørring. Første åbningsdag i Tørring er mandag den 28. oktober.

Vi åbner den ”nye” afdeling med en solid base af kunder fra Uldum, Tørring og omegn. Ambitionen er at byde endnu flere kunder velkommen, og hvis du har lyst til at bidrage til udviklingen i både Sparekassen og Tørring, så har vi brug for dig som privatrådgiver i afdelingen.

Som vores nye privatrådgiver i Tørring skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • sikre, at nye kunder finder sig godt til rette som kunder i Middelfart Sparekasse
  • gerne have kendskab til lokalområdet.

Når vi åbner i Tørring har vi en afdeling med otte kolleger. Vi tilbyder privat- og erhvervsrådgivning og har lokal produktion i en moderne afdeling, der er indrettet efter både medarbejdernes og kundernes behov anno 2019.

Vi arbejder ud fra levereglen ”Til fælles bedste”. Det betyder blandt andet, at vi når vores mål i fællesskab – her er ingen individuelle salgsmål. Det betyder også, at vi aldrig tilbyder kunderne produkter, de ikke har brug for.
Et par af nøgleordene for os er frihed og tillid. Vi har tillid til, at du med en solid forretningsforståelse som ballast hele tiden har øje for dine kunders behov og muligheder. Og du får frihed til at planlægge dit arbejde, som det passer dig bedst – til glæde for dig, kollegerne, kunderne og Sparekassen.

For at lykkes i jobbet skal du kunne:

  • arbejde selvstændigt og være proaktiv over for dine kunder
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • samarbejde med både dine kolleger i Tørring og vores specialister inden for pension, investering og bolig.

Hvis du har lyst til at blive en del af Middelfart Sparekasse i Tørring, så tøv ikke med at søge stillingen. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, for vi inviterer løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Ansøgningsfristen er søndag den 20. oktober 2019.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Danny Herløv Aagaard på tlf. 61 94 06 62 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.