Er du vores nye rådgiver i Hørning?
Print Friendly, PDF & Email

Rimer Middelfart på Hørning? Ja, i den grad. Det er nu fem år siden, Middelfart Sparekasse åbnede afdeling i Hørning, og lige siden har mange borgere valgt os til.

Vi er ikke færdige med at vokse, og derfor søger vi en erfaren privatrådgiver, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling i Hørning.

Som vores nye privatrådgiver i Hørning skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • gerne have kendskab til lokalområdet
  • motiveres af at deltage i udadvendte aktiviteter i markedsområdet
  • have øje for dine kunders behov og tilbyde løsninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

I afdelingen centralt på Nørre Allé er vi seks kolleger, der klarer alt tæt på kunderne, både rådgivning og produktion. Vi er byens eneste pengeinstitut og deltager aktivt i bylivet. Både når der er ”Open by night”, ved at være en markant bidragyder, fx til en lounge i det lokale idrætscenter, og som en del af byudviklingsprojektet omkring Rådhuspladsen. Borgerne i Hørning skal mærke, at vi er i byen og gør en forskel.

Vi arbejder ud fra levereglen ”Til fælles bedste”. Det betyder blandt andet, at vi når vores mål i fællesskab – her er ingen individuelle salgsmål. Det betyder også, at vi aldrig tilbyder kunderne produkter, de ikke har brug for.
Vi har et stærkt fællesskab, og Sparekassen er netop kåret til landets næstbedste arbejdsplads. Nogle af nøgleordene er frihed og tillid. Du har frihed til at planlægge dit arbejde, som det passer dig bedst. Vi har tillid til, at du forvalter den frihed til fælles bedste for kunderne, kollegerne og hele afdelingen.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • arbejde selvstændigt og være proaktiv over for dine kunder
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • samarbejde med både dine kolleger i afdelingen og vores specialister inden for pension, investering og bolig, så vi giver alle kunder den bedste mulige service og rådgivning.

Hvis du har lyst til at blive en del af Middelfart Sparekasse i Hørning, så tøv ikke med at søge stillingen. Ansøgningsfristen er fredag den 19. december 2019. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, for vi inviterer løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Steen R. Søndergaard på tlf. 30 90 75 57 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.