Middelfart Sparekasses afdeling i Hørning søger privatrådgiver

Vores fem kolleger i afdelingen på Butikscenteret i Hørning oplever stor efterspørgsel efter vores tilgængelige og nærværende rådgivning. Derfor søger vi endnu en privatrådgiver. Ud over et job i en by i positiv udvikling, kan vi tilbyde dig et job på Danmarks bedste arbejdsplads – og den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren ifølge over 3.000 ansatte.

Som vores nye rådgiver i Hørning skal du:

  • opbygge og videreudvikle en portefølje af kunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • være bankuddannet – og gerne have kendskab til lokalområdet
  •  være holdspiller i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Byens pengeinstitut

Vi åbnede i Hørning i august 2014, og vi har opbygget en velfungerende afdeling, som fortsat tager imod nye kunder i stor stil. Siden januar har vi været det eneste pengeinstitut i byen, og det har skabt ekstra opmærksomhed omkring vores forretning.

Vi er fem medarbejdere i afdelingen, og vi går hver dag på arbejde for at leve op til vores vision ”Bedst til kunder”. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder, og derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores gode arbejdsplads endnu bedre.

Få succes i jobbet

En god arbejdsplads bygger blandt andet på tillid. Med tillid følger frihed til at planlægge og udføre dit job, som du foretrækker det – med det udgangspunkt, at de frie rammer skal skabe værdi for både kunden, Sparekassen og dig. Du får med andre ord handlefrihed til at finde de bedste løsninger til dine kunder.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • arbejde selvstændigt og være proaktiv over for dine kunder
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • samarbejde med både dine kolleger i Hørning samt vores specialister inden for pension, investering og bolig.

Søg jobbet

Ansøgningsfristen er 21. april 2017.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Birger Thyrring Pedersen, afdelingsdirektør i Hørning, på tlf. 27 90 07 14 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her