Vi søger en privatrådgiver til vores afdeling i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email

Gode kolleger, frihed under ansvar og tillid. Det er nogle af ingredienserne, der gør Middelfart Sparekasse til en landets bedste arbejdspladser år efter år. Hvis du har lyst til en arbejdsdag i hjertet af Aarhus i en afdeling i rivende udvikling, så søger vi en privatrådgiver til vores afdeling i Rosensgade i Aarhus.

Du skal rådgive en portefølje af eksisterende kunder samtidig med, at du arbejder for at byde nye kunder velkommen i Sparekassen.

Som vores nye rådgiver i Aarhus skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • byde nye kunder til afdelingen velkommen
  • gerne have kendskab til lokalområdet
  • have øje for at give dine kunder mere, end de forventer og tilbyde løsninger, der er til gavn for både kunden og sparekassen. Det er det, vi kalder for ” til fælles bedste”.

Vi har været i Aarhus siden sommeren 2013. Afdelingen er vokset fra 8 til 30 kolleger, og vi runder snart de 6.000 kunder. Vi er en full-service-afdeling med både privat- og erhvervskunder, kasseekspedition og lokal produktion.

Vi har tillid til, at du med en solid forretningsforståelse hele tiden har øje for dine kunders behov og muligheder. Af samme årsag har vi ingen individuelle salgsmål. Den frihed skal være din motivation til hver dag, at gøre dit bedste til fælles glæde for kunderne og Sparekassen, så vi i fællesskab når de mål, vi sætter os.

Vi tror på, at vores unikke kultur er fundamentet for gode resultater – tre år i træk har Sparekassen realiseret overskud på +100 mio. kr.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • arbejde selvstændigt og være proaktiv over for dine kunder
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • samarbejde med både dine kolleger i Aarhus og vores specialister inden for pension, investering og bolig.

Hvis du har lyst til at blive en del af en velfungerende, dynamisk afdeling, så søg stillingen senest søndag den 17. november 2019.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Reimer på tlf. 30 90 75 20 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.