Praktikplads til finansbachelorer

Er du under uddannelse til finansbachelor med retningen finansielle forretninger, og er du stærkt lokalt forankret i én af de byer, hvor Sparekassen har en afdeling, så tilbyder Middelfart Sparekasse et spændende og udfordrende praktikophold. Opholdet varer fem måneder fra august 2018 til januar 2019.

Du vil blive fast tilknyttet til en af vores afdelinger – enten privat eller erhverv – og i løbet af praktikopholdet får du intern uddannelse på vores hovedkontor, hvor du lærer det kreditmæssige håndværk og samtidig får indblik i fagområderne økonomi/regnskab, pension, bolig, investering og forretningsudvikling.

Vores forventninger til dig

Vores forventninger til dig er høje, og du skal naturligvis kunne spejle dig i vores værdier om at yde nærværende og personlig betjening til kunderne. Samtidig forventer vi, at du aktivt tager del i afdelingens arbejde og sociale liv. Du skal være nysgerrig og selvstændig og formå at omsætte dit teoretiske fundament til den gode kundeoplevelse.

Arbejdsformen i Middelfart Sparekasse er strategisk selvledelse. Det betyder, at du har en høj grad af frihed til at planlægge og udføre dit job som du foretrækker det – med det udgangspunkt, at de frie rammer skal skabe værdi for både kunden, Sparekassen og dig. Samtidig lægger vi stor vægt på fællesskab og arbejdsglæde, og faktisk er vi fire gange kåret til Danmarks bedste arbejdsplads, senest i 2016.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om praktikopholdet og Sparekassen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Michael Hedemann på 61 94 06 00 eller mhe@midspar.dk.

Søg praktikplads

Ansøgningsfristen er mandag den 15. januar, men send allerede din ansøgning nu, da vi løbende indkalder til samtaler.

Middelfart Sparekasse er et pengeinstitut der er stærkt lokalt forankret, og vi har i dag 18 afdelinger og ca. 300 medarbejdere, der dagligt arbejder for at give vores mere end 70.000 kunder den bedste kundeoplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her