Middelfart Sparekasse i Strib

Hvis du har lyst til at blive en del af Danmarks bedste arbejdsplads og den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren – ifølge 3.000 finansansatte – så har du chancen nu. Vi søger nemlig en kundemedarbejder til vores afdeling i Strib.

Vores forventninger til dig

Strib er en by, der tiltrækker mange tilflyttere og ligger tæt på motorvejen og Middelfart. Middelfart Sparekasse har været i Strib siden 1972, og vi er derfor en veletableret afdeling med mange loyale kunder.
Som vores nye kundemedarbejder skal du:

  • Primært servicere vores mange privatkunder, så de får en god oplevelse, hvad enten mødet er ved skranken eller i telefonen
  • Indgå i et tæt samarbejde med vores rådgivere, så de kan levere den bedst mulige rådgivning til kunderne
  • Være bankuddannet og gerne have erfaring fra et lignende job, hvor du har arbejdet med dokumentudfærdigelse, bolighandel, sikkerhedsstillelse, tinglysning mv.
  • Være god til at kommunikere. Du får en bred kontaktflade både internt i Sparekassen og udadtil i forhold til kunderne
  • Være proaktiv og løsningsorienteret, både i forhold til kunder og dine kollegaer

Hvis du har kendskab til SDC og Totalkredit/X-portalen, er det en fordel, men ikke et krav.

I Middelfart Sparekasse går vi hver dag på arbejde for at leve op til vores vision ”Bedst til kunder”. Det kræver kompetente, glade og smilende medarbejdere, og derfor arbejder vi altid på at gøre vores gode arbejdsplads endnu bedre. Det betyder blandt andet, at vi har stort fokus på at uddanne og udvikle vores medarbejdere, så vi alle er rustet til at kunne indfri kundernes forventninger til os.

Søg jobbet

Ansøgningsfristen er 14. maj 2017 – ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Nadia Esmann Brønserud, afdelingsdirektør i Strib, på telefon 27 90 05 91 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 27 90 05 47.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her