Vi søger en kundemedarbejder til vores afdeling i Fredericia
Print Friendly, PDF & Email

Selv om vi snart kan fejre 30 år i Fredericia, er vi stadig i voksealderen. Kunderne fortsætter med at vælge os til i stor stil, og derfor har vi brug for dig – kundemedarbejderen, der kan være til at sikre kunderne en hurtig og smidig overgang til os.

Du møder kunderne med et stort smil og god service, og du skal hjælpe dine kolleger, så rådgivningen og sagsbehandlingen kører så smidigt som muligt.

Som vores nye kundemedarbejder i Fredericia skal du:

  • hjælpe vores rådgivere med at lave dokumenter, så de kan levere den bedst mulige service og rådgivning til kunderne
  • være god til at kommunikere. Du får en bred kontaktflade både internt i Sparekassen og ud mod vores kunder.

Vi arbejder hver dag for at leve op til kundernes forventninger samtidig med, at vi er klar til at byde nye kunder velkommen.

Vi er 19 kolleger i afdelingen, og vi tilbyder rådgivning til både privat- og erhvervskunder. Vi arbejder ud fra en ambition om at være ”til fælles bedste”. Det betyder, at vi har blik for både kunder, kolleger og lokalsamfundet, når vi går på arbejde.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • have erfaring med dokumentudfærdigelse
  • have erfaring med sikkerhedsstillelse, boligsagsbehandling m.m.
  • have lyst og evne til at arbejde i et velfungerende team
  • have energi, overskud og en god portion humor.

Hvis du har kendskab til SDC og Totalkredit, er det en fordel, men ikke et krav. Vi ser også gerne, at du har erfaring i at arbejde med erhvervskunder.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende kalder kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Ansøgningsfrist er fredag den 20. september.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Henrik Troelsen på tlf. 27 90 05 22 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.