Menu 

Er du stærk på kredit og analyse, og kan du bevare overblikket i en hverdag, hvor du skal være klar til at sparre med vores privat- og erhvervsrådgivere, så har vi et job med gode udviklingsmuligheder til dig. Middelfart Sparekasse søger en kreditrådgiver til vores i alt syv m/k store kreditafdeling.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • bevilling af lån til privat- og erhvervskunder
  • sparring med rådgivere og afdelingsdirektører, blandt andet via afdelingsbesøg
  • løbende overvågning af overtrækssystemet
  • at sikre anvendelse af blandt andet skabelon til regnskabsanalyser

Du kan meget vel være rådgiver, gerne med erfaring fra erhvervsområdet. Du ser jobbet som kreditrådgiver som fagligt udfordrende, men også som et job, der kan give dig faglig ballast til et lederjob på sigt. Du skal gerne have en HD eller være i gang med denne eller en lignende uddannelse.

Vi kan tilbyde dig et job i kreditafdeling, hvor vi løfter i flok og arbejder sammen om at udvikle kreditområdet. Vi arbejder også tæt sammen med de øvrige stabsfunktioner, vi deler etage med på hovedsædet i Middelfart. Desuden indebærer jobbet naturligvis tæt og løbende dialog med vores rådgivere i alle afdelinger, så du skal være god til at kommunikere – både ansigt til ansigt, i telefonen og pr. mail.

Hvis det lyder fristende, så har vi et job til dig på Danmarks bedste arbejdsplads. Det blev vi kåret til i november 2016 af Great Place to Work. Måneden efter pegede de ansatte i finanssektoren i en stor undersøgelse på Sparekassen som den mest attraktive arbejdsplads i sektoren.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller Sparekassen som arbejdsplads, kan du kontakte kreditdirektør Bjarne Bøgstrup på 23305912 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 27900547.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt,
hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her