Menu 

Vil du være med til at styrke kreditarbejdet i Middelfart Sparekasse yderligere, så har du chancen nu. Vi søger en kreditcontroller, som for det første har et solidt greb om kredithåndværket. Du er analytisk og god til at kommunikere og samarbejde, for en del af jobbet er at gennemgå bevilgede kreditter og rapportere til rådgivere og afdelingsdirektører. Du ser ikke dig selv som en fejlfinder, men som en samarbejdspartner, som gennem dialog og ligeværdig samtale kan være med til at højne kvaliteten af kreditarbejdet i hele Sparekassen.

Som kreditcontroller skal du:

  • selvstændigt drive udviklingen af kontrolarbejdet, bl.a. via kreditrapporter om overholdelse af Sparekassens politikker og forretningsgange
  • være analytisk stærk
  • kunne udnytte digitale og automatiserede metoder
  • være god til at kommunikere. Et tæt og tillidsfuldt samarbejde med rådgiverne er afgørende for, at du kan få succes i jobbet
  • gerne have erfaring fra et tilsvarende job, og/eller relevant uddannelse som HD eller cand.merc.aud.

Du bliver en del af kreditafdelingen med seks kolleger. Vi sidder i Sparekassens hovedsæde i Middelfart og har et tæt samarbejde internt i afdelingen og med de øvrige stabsfunktioner, vi deler etage med.

Vi kan tilbyde et job på Danmarks bedste arbejdsplads. Det blev vi kåret til i november 2016, og måneden efter pegede over 3.000 ansatte i finanssektoren på os som den mest attraktive arbejdsplads i sektoren. Vi tror på, at tillid er et nøgleord i den sammenhæng. Med tillid følger frihed, så du har stor indflydelse på, hvordan du vil løse dine arbejdsopgaver – så længe det er til gavn for både kunderne, Sparekassen og dig.

Hvis du vil have et job med stor indflydelse og rammer til at udvikle kreditcontrollerfunktionen, så send din ansøgning her. Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 9. marts.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller Sparekassen som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kreditdirektør Bjarne Bøgstrup på 23305912 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på 27900547.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt,
hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her