Investeringsrådgiver, Roskilde

Siden 2013 har Middelfart Sparekasse med udgangspunkt i Roskilde tilbudt nærværende, personlig og professionel investeringsrådgivning. Vores to rådgivere har nu brug for en tredje kollega, som kan hjælpe afdelingen med at fortsætte den positive udvikling og dermed vokse yderligere i de kommende år.

Som investeringsrådgiver i Roskilde skal du:

  • kunne arbejde selvstændigt
  • opbygge egen kundeportefølje
  • udarbejde skræddersyede investeringsforslag
  • have minimum fem års erfaring med investeringsrådgivning
  • være rutineret bruger af relevante handels- og porteføljesystemer
  • have relevant teoretisk uddannelse
  • være certificeret
  • være udadvendt, tillidsvækkende og empatisk.

Vores investeringsafdeling i Roskilde er en del af investeringsafdelingen på hovedsædet i Middelfart, og du vil referere til investeringschefen.

Vores vision er at være ”bedst til kunder”. Derfor er det altid kundens behov, der er i centrum, når vi rådgiver. Vi tror på langvarige relationer, og tilfredse kunders anbefaling er en af vores vigtigste kilder til at tiltrække nye kunder.

I Roskilde bliver du en del af en lille, ambitiøs afdeling, hvor vi hver dag arbejder for at levere god investeringsrådgivning til vores nuværende kunder samtidig med, at vi arbejder for at tiltrække nye kunder til afdelingen.

Søg jobbet

Hvis du er interesseret i et udfordrende og spændende job på Danmarks bedste arbejdsplads, så kan du søge her.

Ansøgningsfrist er den 28. august 2017

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte investeringschef Jesper Foss på 27 90 05 28, investeringsrådgiver Steen Søgaard Hansen på 27 90 06 71 eller investeringsrådgiver Kristian Hebogaard Pedersen på 27 90 06 72.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her