Vi søger en erhvervsrådgiver til vores afdeling i Hedensted
Print Friendly, PDF & Email

Tilgængelighed, hurtige svar og en rådgiver, der kender kunden og virksomheden. Det er en væsentlig del af den opskrift, som gør, at mange virksomheder allerede er kunde i Middelfart Sparekasse i Hedensted – og at flere viser interesse for det. Har du styr på dit håndværk, er du handlekraftig og tillidsvækkende, så er du erhvervsrådgiveren, vi søger til afdelingen i Hedensted.

Du bliver en del af en afdeling på næsten 30 kolleger, og du bliver kollega nummer otte i erhvervsafdelingen.

Som vores nye erhvervsrådgiver i Hedensted skal du:

  • overtage en mindre portefølje af bestående kunder
  • være rådgiver for en række virksomheder, som ønsker at blive kunde i Sparekassen. Du har en stor opgave i at sikre, at nye kunder bliver taget godt imod
  • arbejde opsøgende over for potentielle erhvervskunder
  • være holdspiller i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Middelfart Sparekasse har gennem flere år været en af landets bedste arbejdspladser. Ud over et stærkt fællesskab både i afdelingen og på tværs af hele Sparekassen, så viser vi dig stor tillid som medarbejder. Du får ingen personlige salgsmål og ingen krav om et vist antal kundemøder pr. uge. Vi forventer, at du formår at udnytte de frie rammer til at levere professionel og kvalificeret rådgivning og møder kunderne med relevant rådgivning, der munder ud i forretninger, der er til glæde for både kunderne og Sparekassen.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • have et godt netværk i Hedensted – eller evnerne til at opbygge det
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • kunne samarbejde med både dine kolleger i Hedensted samt vores specialister inden for blandt andet investering og pension.

Vi anbefaler, at du søger jobbet hurtigst muligt, for vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøgningsfristen er søndag den 20. oktober 2019.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rune Petersen, afdelingsdirektør i Hedensted, på tlf. 27 90 06 23 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.