Vi søger en AML-controller
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse skal ikke misbruges af kriminelle til hvidvask og terrorfinansiering, og vi arbejder hver dag på at sikre, at det ikke sker. Hvis du har lysten og evnerne til at bidrage til den vigtige opgave, så har vi jobbet til dig. Vi søger nemlig en controller til vores AML-afdeling på hovedsædet i Middelfart.

Du bliver en del af et velfungerende team, og du får naturligvis en grundig indføring i arbejdet.

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • Daglig behandling af alarmerne i vores AML-system
  • Underretninger til SØIK
  • Månedlige kontroller
  • Besvarelse af spørgsmål på mail og telefon fra kollegerne i afdelingsnettet.

Din profil

Du har erfaring fra finanssektoren, og du kan meget vel arbejde som kundemedarbejder eller rådgiver i dag. For at kunne håndtere og analysere de mange data, du kommer til at arbejde med, skal du have en solid forretningsforståelse.

Du skal også have et godt kendskab til Excel, og har du kendskab til SDC’s systemer, er det en fordel. Du får selvfølgelig en grundig oplæring i de systemer, vi bruger i hverdagen.

Det får du

Vi kan tilbyde et spændende og afvekslende job i Middelfart Sparekasses hovedsæde. Vi er fem kolleger i AML-afdelingen, og vi sidder tæt på andre kontrolfunktioner som compliance og risikostyring for at sikre det bedst mulige fundament for vores arbejde.

Vi kunne godt fortælle om den gode frokost, kaffen og frugtordningen, men det er vigtigere for os at understrege, at du kommer til en arbejdsplads, hvor tillid er fundamentet. Du får frihed til at tilrettelægge og udføre dine arbejdsopgaver, så det passer dig bedst. Den frihed forventer vi, at du omsætter til fælles bedste for Sparekassen, kollegerne og dig.

Søg jobbet

Hvis du er interesseret, skal vi have din ansøgning senest fredag 20. september.

Vi læser ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte AML-ansvarlig Marianne Hedelund på tlf. 61 94 06 58 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.