Middelfart Sparekasse søger en afdelingsdirektør til Esbjerg
Print Friendly, PDF & Email

Vi har medarbejderne. Vi har de fysiske rammer. Og du får friheden til at handle. Vi mangler bare dig. Lederen, der kan inspirere og gå forrest, så vi fortsætter den fantastiske udvikling, der har præget Middelfart Sparekasse i Esbjerg siden første åbningsdag i 2013.

Vi søger en afdelingsdirektør, som kan stå i spidsen for en afdeling med 14 kolleger. Afdelingen består af både privatrådgivere, erhvervsrådgivere og kundemedarbejdere.

Din opgave bliver – med udgangspunkt i vores strategi og værdier – at sætte retningen for arbejdet i afdelingen. Den daglige ledelse i afdelingen består af dig og privatkundechefen. Han har det faglige ansvar for privatafdelingen, mens vi forventer, at du driver arbejdet i erhvervsafdelingen.

Vi har fået en fantastisk modtagelse i Esbjerg, hvor vi har haft afdeling siden 2013. Vores mål er at fastholde væksten inden for både erhverv og privat, og der er plads til flere kolleger i afdelingen.

Som vores nye afdelingsdirektør i Esbjerg skal du:

  • have et solidt netværk i Esbjerg og omegn – eller evnerne til at opbygge det
  • være en dygtig leder, som kan gøre de mange forandringer, der rammer branchen, operationelle i hverdagen
  • være udviklingsorienteret
  • være fagligt stærk, så du kan sparre med kollegerne – også i de komplicerede sager.

I Middelfart Sparekasse arbejder vi ud fra ambitionen om at være ”til fælles bedste”. Det betyder, at vi vil gøre en positiv forskel for både vores kunder, medarbejdere og de byer, vi har afdeling i. Du får til opgave at sørge for, at afdelingen i Esbjerg scorer højt på både kunde- og medarbejdertilfredshed – og at vi er synlige i Esbjerg og omegn.

Du er heldigvis ikke alene om opgaven. Du har et hold af engagerede kolleger i afdelingen, og i ”Den brede ledergruppe” får du et netværk blandt Sparekassens øvrige ledere med fag- eller personaleansvar. Vi har en flad organisation, hvor du refererer direkte til den adm. direktør.

Hvis du ser dig selv som vores kommende afdelingsdirektør i Esbjerg, så glæder vi os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er fredag d. 20. september 2019, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende inviterer kvalificerede kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Martin Baltser på tlf. 27 900 500. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.