Print Friendly, PDF & Email

Danmarks bedste arbejdsplads

Siden 2002 har Middelfart Sparekasse placeret sig i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og i 2016 kunne vi glæde os over igen at blive kåret som Danmarks bedste af Great Place to Work.

Vi tror på, at en god arbejdsplads giver overskud til kunderne, og det er dem, vi lever af. Middelfart Sparekasse er i flere uafhængige undersøgelser i kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse privat- og erhvervskunder. Det er vi meget stolte af, ikke mindst fordi vores vision er “Bedst til kunder”.

Middelfart Sparekasse er i hastig udvikling, og derfor har vi løbende behov for nye medarbejdere. Fra at have været en lille fynsk sparekasse er Middelfart Sparekasse i dag et regionalt pengeinstitut med mere end 300 medarbejdere og godt 77.000 kunder fordelt på 16 afdelinger.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.