Velkommen til Middelfart Sparekasse i Vinding

Middelfart Sparekasse i Vinding

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Vindinggård Center 23.

Middelfart Sparekasse – mere end en bank

Afdelingen i Vinding, Vindinggård Center blev etableret i 2003, og det har vist sig at være en rigtig god beslutning. Der er et dejligt pulserende liv i området – og et rigtig godt samarbejde mellem forretningerne i centeret.

Attraktivt område

For os er Vindinggaard Center ideelt – et moderne, udendørs og velholdt indkøbscenter. Her er vi midt i et stort boligområde, og centeret byder på en bred vifte af butikker og specialforretninger, hvilket gør det til et attraktivt sted at foretage sine daglige indkøb. Og ikke mindst – så er der gode og gratis parkeringsforhold.

To afdelinger i Vejle

I Vejle har vi to afdelinger – én i Vindinggård Center og én på Vestre Engvej.

Vi støtter lokalt i  Vinding

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde og gavn – og en god forretning – for begge parter. Vores overskud skal komme både dig, erhvervslivet og foreningerne i lokalområdet til gode. Vi støtter derfor byens sports- og kulturliv, ikke kun gennem økonomiske sponsorater, men også ved at give en hjælpende hånd med, hvis og hvor det er muligt. For øjeblikket støtter vi blandt andet Vinding Sportsforening, Boldklubben Kammeraterne, Bowlingklubben Pletten, og en hel masse andre lokale foreninger og aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig

Både som ny og nuværende kunde er du altid velkommen i vores afdeling. Har du brug for en sparringspartner, stiller vi gerne op og finder den helt rigtige løsning sammen med dig. Som ny kunde, skal du vide, at det er ganske gratis at flytte til os.

På gensyn i Vinding afdelingen

 

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Vindinggård Center 23.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her