Claus Broch Hansen

Rådgiver, Uldum afdeling

Claus Broch Hansen
Tlf:
76 90 16 35
Mobil:
27 90 07 11

Få en snak med Claus Broch

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg startede 01.10.2013 i Middelfart Sparekasse Uldum afdeling som rådgiver for privatkunder og mindre erhvervskunder. Jeg nyder kontakten til kunderne som rådgiver, hvor jeg forsøger at hjælpe kunderne med gode løsninger for deres økonomi.

Lidt om mig

Privat bor jeg sammen med Karin i eget hus i Tørring. Min datter bor hos os på "deltid". Min søn bor i Aarhus hvor han læser til ingeniør på universitetet. Karins datter bor hos os. Karins søn er flyttet hjemmefra og er under uddannelse. Jeg har altid været aktiv i de lokale sportsklubber, både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem. I det hele taget interesserer jeg mig for lokalsamfundet og involverer mig, hvor jeg har interesse. Jeg ser det som om stor fordel, at være bosiddende i det område, hvor jeg har mit arbejde.

Sport eller spillekort

Tidligere har jeg dyrket meget sport, men nu nyder jeg mere et godt brætspil og lidt rafling.

Sommerferie eller skitur

Begge dele. Jeg nyder en solferie om sommeren og en uge på ski i Østrig om vinteren.

Dvd eller biograf

Helt klart biografen.

Radio eller tv

Radioen kører ofte og jeg ser en del nyheder og sport på TV.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.