Tine Priska Christensen

Kundemedarbejder, Hedensted afdeling

Tine Priska Christensen
Tlf:
63 40 03 41
Mobil:
30 90 75 38

Få en snak med Tine Priska

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg startede den 01.10.2018 som kundemedarbejder i Middelfart Sparekasse. Et spændende og alsidigt job, hvor mine opgaver primært består i at hjælpe og servicere både kunder og rådgivere bedst muligt. Det er bla. mig, der sørger for at lave dokumenter klar til kunderne, samt den øvrige efterbehandling af opgaverne.

Lidt om mig

Jeg har været i finansbranchen siden 1986, og har arbejdet både i Horsens og Vejle. Jeg har bla. været ca. 15 år i Danske Bank koncernen og i Nykredit i ca. 14 år. Senest har jeg arbejdet som sagsbehandler i Den Jyske Sparekasse i Jelling.
Privat bor jeg i Vejle, har 3 voksne børn. Fritiden bliver brugt på golf og fitness. Desuden nyder jeg at gå til diverse foredrag og koncerter. Derudover bliver tiden brugt på hus/have, familie og venner.

Sport eller spillekort

Sport – spiller ikke ret meget kort. Kan dog godt klare et slag 500

Sommerferie eller skitur

Begge dele hvis det kan lade sig gøre. Sommerferie har dog 1. prioritet.

Dvd eller biograf

Helt klart biograf. Er medlem af biografklub Danmark, så får set en masse spændende film.

Radio eller tv

Radio om morgenen og TV om aftenen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.