Charlotte Kyster

Controller, Ledelsessekretariat

Charlotte Kyster
Tlf:
88 20 84 13
Mobil:
 

Mit job

Efter et rehabiliteringsforløb, og jeg nu ansat i Sparekassen. Har det seneste år arbejdet som assistent i anti–hvidvask afdelingen, men sidder nu i Ledelsessekretariatet. Oprindelig er jeg uddannet advokatsekretær og ejendomsmægler. Har siddet som daglig leder af ejendomshandel i udlandet for en fynsk virksomhed, og har herudover en hel del erfaring med ejendomsadministration.

Lidt om mig

Jeg er oprindeligt fra Amager, men flyttede til Jylland og forelskede mig i en fredericianer, som jeg nu er gift med på 20. år. Vi har sammen 3 børn, Frederik (1996), Alexander (1997) og Caroline (2003), og så har jeg Victoria (1987).
Mine børn, svigerbørn og børnebørn fylder rigtig meget. Men nyder også den friske luft på golfbanen. Og så tager slægtsforskning mange vinteraftener.

Sport eller spillekort

Både og. Om sommeren er det skønt at nyde en tur på Fredericia golfbane, men brætspil er familiens store lidenskab, og vi går ikke ind for ”tab og vind med samme sind” ??

Sommerferie eller skitur

Sommerferien har i flere år gået til Sydfrankrig, men vi har også været på mange skiferier til Østrig og Tjekkiet med hele familien.

Dvd eller biograf

Vi ser meget stand–up, også gerne live.

Radio eller tv

Efter at Radio 24 syv blev slagtet, er jeg gået i tænkeboks.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.