Peter Møller

Vicedirektør, Ledelse

Peter Møller
Tlf:
64 22 22 96
Mobil:
21 29 22 29

Mit job

Har været ansat i Sparekassen siden 1992 i forskellige lederjobs og blev i 2012 udnævnt til vicedirektør.
I mit daglige arbejde har jeg bl.a. det overordnede ansvar for Marketing & forretningsudvikling, HR/Personale, Administration, IT, kontrolfunktionen og fagområderne pension, investering, bolig og erhverv.

Lidt om mig

Bor i Middelfart sammen med min hustru Bianca, som er ansat i vores Fredericia afdeling. Jeg har to piger på 27 og 30 år. Den store, Kira, bor i Børkop, sammen sin mand Christian, der er pilot. Kira arbejder som socialpædagog på Skrillinge Skole i Middelfart. De er forældre til Kalle, som er to år og Tim, som er født i 2020.. Den lille, Mathilde, er uddannet cand.mag., og arbejder nu ved KRIFA i Aarhus. Mathilde er kæreste med Søren, som er uddannet cand.merc. fra Universitetet i Aarhus.
Min store interesse er børnene, vores familie og venner. Når tiden så tillader det, spiller jeg gerne en runde golf på Golfklubben Lillebælts skønne bane i Middelfart. Ferierne tilbringes i vores lejlighed i Belek i Tyrkiet.

Sport eller spillekort

Spiller både golf og kort.

Sommerferie eller skitur

Begge dele – selvom det er nogle år siden, at skiene har været spændt på.

Dvd eller biograf

Biograftur – men det bliver nu mest til DVD

Radio eller tv

TV – gerne dokumentarudsendelser, TV–avisen og en god film sammen med familien.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.