Bjarne Jacobsen

Kommunikationschef,

Bjarne Jacobsen
Tlf:
88 20 84 41
Mobil:
27 90 06 64

Mit job

Jeg er kommunikationschef i Middelfart Sparekasse og er også ansvarlig for Sparekassens arbejde med samfundsansvar. De to ting hænger tæt sammen, da en stor del af vores eksterne kommunikation handler om de ting, vi gør, hvor vi driver forretning.
Jeg har været i Sparekassen siden september 2015.

Lidt om mig

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet i 15 år på forskellige regionale og lokale dagblade på Fyn og i Jylland. Gift og har tre drenge, som alle er lige så tossede med fodbold, som jeg er.
For mit eget vedkommende bliver det mest til kampe mod drengene hjemme i haven. Jeg er træner i den lokale klub, hvor jeg har haft fornøjelsen af at træne alle mine tre drenge og deres kammerater.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.