Helle Lund Gregersen

HR–chef, HR afdeling

Helle Lund Gregersen
Tlf:
64 22 22 16
Mobil:
27 90 05 47

Mit job

Holdninger er en vigtig del af min hverdag og mit arbejde i Middelfart Sparekasse, hvor jeg har været ansat siden 1992 i forskellige funktioner . Siden maj 2014 har jeg været HR chef, hvor jeg blandt andet har ansvaret for den strategiske udvikling af HR området; herunder strategisk selvledelse, rekruttering, leder– og talentudvikling samt vores deltagelse i "Danmarks Bedste Arbejdsplads".
Den røde tråd i arbejdsliv i Middelfart Sparekassen har handlet om mennesker og de rammer vi kan agere indenfor. Mit mod til at sige og gøre hvad jeg vurdere er det rigtige (og vigtige), har løbende skabt nye muligheder, men også lært mig at integritet betyder meget for mig. Jeg opleves af mine kollegaer som troværdig og tillidsskabende i min tilgang til andre samt et ægte engagement og lyst til at forbedre/gøre en forskel.
Jeg træffer beslutninger med helheden som perspektiv. Jeg låser mig ikke fast til enkelte teorier eller koncepter, men plukker med åbne øjne af de elementer, som vil understøtte forretning/strategien eller som inspiration til udvikling af noget nyt.

Lidt om mig

Jeg har været gift med Tago siden 2002 og vi har 2 børn. Jeg flyttede fra Aarup i 1992, da jeg startede min elevtid i Middelfart sparekassens nystartede afdeling i Kolding. I 1994 kom jeg til Middelfart og bor nu i Hollænder kvarteret. Middelfart er en by, der betyder rigtig meget for mig. Der er skov, vand, strand, mange muligheder for sportsinteresserede samt et aktivt handelsliv.

Sport eller spillekort

Sport

Sommerferie eller skitur

Sommerferie – jeg har endnu aldrig prøvet en skitur.

Dvd eller biograf

DVD, men en tur i biografen sammen med venner,min mand eller mine børn er også rigtig dejlig og hyggeligt.

Radio eller tv

TV – hører dog meget gerne lokalradio når jeg kører bil.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.