Pia Kjær Nielsen

Administrationschef, Administrations afdeling

Pia Kjær Nielsen
Tlf:
64 22 22 09
Mobil:
27 90 05 30

Mit job

Jeg har været ansat i branchen i næsten 30år og har siden 2005 været ansat i Middelfart Sparekasse. Jeg startede som rådgiver/privatkundechef i afdelingen i Hedensted. Fra 2013 og frem til 1.5.17 fungerede jeg som Afdelingsdirektør for vores afdeling i Uldum.
Som leder af administrationsafdelingen er min vigtigste opgave, at teamet fungerer, så vi kan levere kvalitet til afdelingerne på de opgaver, vi har centraliseret. Vi ser hele tiden på om der er opgaver som kan løses bedre og mere smart til gavn for kunder og sparekassen.
Som leder er det min opgave at engagere og motivere mine medarbejdere og være med til at sætte klare mål for afdelingen. Jeg prioriterer højt at være en synlig leder – det gælder for kolleger som for kunder. Ved siden af jobbet som leder af administrationsafdelingen er jeg valgt som medarbejderrepræsentant for sparekassens bestyrelse. Et tillidshverv jeg tiltrådte i april 2011.

Lidt om mig

Jeg er gift med Leif og sammen har vi Lukas på 15år. I min fritid har familien højeste prioritet, og jeg nyder fritiden sammen med familien og vennerne. Hvert år står den på ski og gerne sommerferie til de varmere himmelstrøg. Jeg holder af at læse, løb på motionsplan.

Sport eller spillekort

Helt klart sport!

Sommerferie eller skitur

Gerne begge dele!

Dvd eller biograf

Nyder gerne en god biograffilm med veninderne og ellers streamer vi – det har den fordel, at vi kan se dem, når vi har tid og lyst !

Radio eller tv

TV – dog vil jeg sige hver ting til sin tid.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.