Martin Holst Pedersen

Administrationsmedarbejder, Administrations afdeling

Martin Holst Pedersen
Tlf:
88 20 84 27
Mobil:
27 90 05 94

Mit job

Jeg sidder som medarbejder i administrationsafdelingen og mit primære arbejdsområde er pensioner, som bliver flyttet til Middelfart Sparekasse og flytning af engagementer til andre pengeinstitutter. Derudover arbejder jeg også med renteindberetning og særlige indlån. Jeg kan godt lide at "nørde" med tingene, hvilket jeg har god mulighed for inden for mine arbejdsområder.

Lidt om mig

Udover at bruge rundt regnet 37 timer pr. uge i Middelfart Sparekasse pendler jeg fra og til Assens hver dag, enten i bil eller på cykel. Derhjemme har jeg kæreste og 3 børn, som er gode til at holde mig beskæftiget i min fritid.

Sport eller spillekort

Sport. Gerne cykling i fritiden og ellers alt den sport jeg kan komme til at se i tv. Spillekort kan dog godt findes frem på ferier.

Sommerferie eller skitur

Jeg har kun prøvet sommerferie hidtil, hvor jeg meget gerne vil til øde områder i Toscana, hvor der ikke er så mange turister. De kommende år bliver det dog nok nærmere Lalandia eller lign. grundet børnene :–)
Skiferie skal dog prøves engang.

Dvd eller biograf

DVD.

Radio eller tv

Radio i bilen til og fra arbejde og tv om aftenen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.