Velkommen til Middelfart Sparekasse i Ødsted

Middelfart Sparekasse i Ødsted

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Ribevej 50 A, Ødsted.

Mere end en bank i Ødsted

Middelfart Sparekasse i Ødsted så dagens lys i 1997. Vores tre personers bemandede afdeling har været en stor succes, og vi har fået en helt overvældende tilslutning af kunder fra både Ødsted, Egtved og Ågård. Hvis du vil skifte bank, har vi stadig overskud til flere kunder, så du er altid velkommen til at kigge forbi afdelingen.

Mere liv til byen

I Sparekassen betyder det meget for os, at vores overskud gør gavn, hvor kunderne er. Derfor holder vi fast i det lokale netværk, som er vores halve liv her i byen. Det skal fortsat komme både dig og foreningerne til gode, at vi har overskud til lidt ekstra. Vi støtter det lokale foreningsliv i bred forstand. Eksempelvis Ødsted Seniorpetanqueklub, Ammitsbøl/Jerlev SG&I og Fodboldskolen.

Det er gratis at skifte pengeinstitut

Kig ind til os, hvis du gerne vil mærke, hvordan vi også har overskud til dig. Så kan du aftale en tid til et tjek af din økonomi – helt gratis og uforpligtende. Vælger du at flytte til os, så koster det dig ingenting, og vi ordner alt det praktiske.

Vi glæder os til at se dig i afdelingen

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Ribevej 50 A, Ødsted.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her