Morten Iversen

Privatkundechef, Odense privat

Morten Iversen
Tlf:
88 20 84 64
Mobil:
27 90 05 93

Få en snak med Morten

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg arbejder som rådgiver i sparekassens afdeling i Odense, og hjælper gerne privatkunder med at få finansieret deres drømmehus mv.

Lidt om mig

Jeg er far til 3 dejlige børn, og så har jeg en mega sød kæreste. Jeg har arbejdet i den finansielle sektor siden 1994. I min fritid løber jeg meget gerne en tur eller to, og hvis jeg rammer den rigtige dag, og har en god playliste i ørerne, så kan det blive til et marathon på under 3 timer. Jeg griller hele året rundt, og det bliver selvfølgelig altid gjort på en kulgrill :–)

Sport eller spillekort

Helt klart sport.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie – sol og varme giver ny energi. Storbyferier kombineret med marathon er også verdensklasse.

Radio eller tv

Mest TV og gerne en god fodboldkamp

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.