Thomas Bo Jørgensen

Afdelingsdirektør, Odense privat

Thomas Bo Jørgensen
Tlf:
88 20 84 61
Mobil:
27 90 05 36

Få en snak med Thomas Bo

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er afdelingsdirektør i Odense Privat, hvor jeg sammen med mine dygtige kollegaer hver dag arbejder stenhårdt for, at Middelfart Sparekasse fortsat er det pengeinstitut i Danmark, der har de mest tilfredse kunder. Er du kunde, ikke–kunde, eller vil du høre mere om sparekassen, så er du altid velkommen til at kigge forbi. Jeg lover, at der altid er kaffe på kanden.

Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i Odense, nærmere betegnet Seden området. I dag bor jeg i Tommerup St. sammen med min kone Charlotte og vores søn Tobias. Fritiden bruges sammen med familie og venner. Jeg er blandt andet medlem af Seden–banden, der består af 3 venner, der har holdt sammen siden børnehaveklassen. Derudover bruger jeg en stor del af fritiden i Tommerup Boldklub, hvor jeg er træner for vores U16 årgang, hvor min søn også spiller. Jeg er også ivrig tilskuer, når Odense Bulldogs spiller ishockey, ligesom jeg prøver på at få tid til at få luftet racercyklen i ny og næ.

Sport eller spillekort

Sport. Har meget stor interesse i al form for sport.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie. Min familie og jeg har de sidste 10 år være på Mallorca. Mon ikke, at det også bliver Mallorca næste år.

Dvd eller biograf

Film skal ses i biografen, men er der ikke tid til det, så er dvd en god substitut.

Radio eller tv

Hører meget musik og altid radio i bilen. Om aftenen bliver det mest til nyheder i TV.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.