Marianne Holst Mejdahl

Rådgiver, Odense privat

Marianne Holst Mejdahl
Tlf:
88 20 84 68
Mobil:
61 94 06 28

Få en snak med Marianne Holst

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg arbejder som rådgiver i Odense afdeling og brænder for at medvirke til realisering af kundernes drømme om fx boligkøb mv.

Lidt om mig

Jeg er gift med Torben og bor i Bellinge sammen med vores 2 store drenge Andreas og Christoffer. I fritiden er jeg er aktiv i den lokale fodboldklub BBB. Jeg er en sportsglad pige, og når det kommer til Superligaen, holder jeg selvfølgelig med OB. Jeg elsker god mad, vin og chokolade, så lange gåture er også et must.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.