Lene Falkenberg Thulstrup

Rådgiver, Odense privat

Lene Falkenberg Thulstrup
Tlf:
88 20 84 62
Mobil:
30 90 75 04

Få en snak med Lene Falkenberg

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Rådgivning af privatkunder indenfor bolig, pension og investering. Med andre ord helhedsrådgivning hvor jeg lægger vægt på at finde en god løsning for kunden både på den korte og lange bane. Jeg har arbejdet med privatkunder siden 1997 hvor jeg startede som elev i Amtssparekassen.

Lidt om mig

Jeg er gift med Jan og har to børn fra 2005 og 2008. Jeg cykler til og fra arbejde og løber på motionsplan. Jeg kan godt lide at være i gang og elsker at komme til koncerter og andre sociale/kulturelle arrangementer.

Sport eller spillekort

Sport – jeg kan godt lide selv at være aktiv og så følger jeg også med i fodbold via min mand og søn. OB er vores hold her i DK og ellers er det Bayern München og Liverpool

Sommerferie eller skitur

Sommerferie er det foretrukne. Vi kan godt lide kør selv ferie og har de sidste 3 år været forskellige steder i Italien – vi er specielt vilde med Toscana området.

Dvd eller biograf

Biograf – jeg går ofte i biograf med familien eller veninderne

Radio eller tv

TV – jeg hører ikke så meget radio – men har min egen playliste som jeg lytter til når jeg cykler og løber. TV bruges til at koble fra om aftenen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.