Kira Greve Wittrock

Finanstrainee, Odense privat

Kira Greve Wittrock
Tlf:
88 20 84 02
Mobil:
30907516

Få en snak med Kira Greve

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg arbejder som finanstrainee i sparekassen, dvs. at jeg er under oplæring til at blive privatrådgiver, og til juni 2018 kan jeg forhåbentlig kalde mig uddannet bankrådgiver.

Lidt om mig

Jeg er 27 år, oprindeligt sønderjyde, uddannet pædagog og finansøkonom samt bor i Odense C sammen med min mand Tobias. I min fritid går jeg til fodbold i DSIO og bruger derudover meget tid sammen med venner og familie.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.