Irene Mosegaard

Kundemedarbejder, Odense privat

Irene Mosegaard
Tlf:
88 20 84 65
Mobil:
27 90 06 59

Få en snak med Irene

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er kundemedarbejder, og har været i afdelingen siden 2010. Min dagligdag består i at være blæksprutte for mine kollegaer. Jeg laver dokumenter for rådgiverne, og hjælper med at følge op på igangværende handler. Specielt hushandler har min store interesse. Derudover er det mig, som du kan møde, når du kommer ind til kassen mellem kl. 10 og 13.

Lidt om mig

Jeg er gift med Henning, og vi har to skønne teenager drenge. Jeg elsker at hygge med familien – de elsker fodbold, håndbold – især håndbold bruger vi rigtig meget tid på. Jeg selv går til funktionel træning 2 gange om ugen.

Sport eller spillekort

lidt af begge dele

Sommerferie eller skitur

sommerferie

Dvd eller biograf

Biograf

Radio eller tv

TV og gerne radio i bilen (NOVA)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.