Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er rådgiver for foreningerne i Middelfart Sparekasse, foreningsafdelingen består af min kollega Pernille og jeg. Vi ser det som en vigtig opgave, at hjælpe de frivillige i foreningerne med hjælp, vejledning og rådgivning. Så bestyrelsesmedlemmerne kan bruge tid på deres reelle virke. Jeg har været ansat i Middelfart Sparekasse siden juni 2008, hvor jeg blev udlært i vores Vejle-afdeling. Tidligere har jeg arbejdet i vores Hedensted-afdeling, Middelfart Privat og Odense-afdeling.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Bliv foreningskunde - bliv ringet op af en rådgiver

Få en snak med Nitasha

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os