Majbritt Hansen

Erhvervsrådgiver, Odense erhverv

Majbritt Hansen
Tlf:
88 20 85 23
Mobil:
27 90 05 63

Få en snak med Majbritt

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er erhvervsrådgiver i Odense Erhverv. Jeg har de seneste godt 20 år arbejdet med rådgivning af erhvervskunder indenfor mange brancher. Jeg sætter en ære i at give såvel nye som bestående kunder en rigtig god service og oplevelse.

Lidt om mig

Jeg bor i Aarup sammen med Søren og min søn Nicolai på 17 år. Min datter Mie på 21 år er flyttet hjemmefra. Jeg går gerne en rask gåtur hver dag. Ellers bruger jeg mest fritiden på familie og venner.

Sport eller spillekort

Sport.

Sommerferie eller skitur

Jeg har aldrig stået på ski, og jeg kan rigtig godt lide varmen, så jeg vælger sommerferie.

Dvd eller biograf

Begge dele.

Radio eller tv

Jeg er meget glad for musik, så mest radio, men nyheder eller en anden god udsendelse i TV er også fint.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.